BELFÖLD
Északon sokfelé havazik
Fehérré változik az ország északi része, akár 10 centis hóréteg is kialakulhat Pest, Komárom-Esztergom, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A déli országrészben és keleten havas eső vagy eső is előfordulhat.
Nincs elég hideg a balatoni nádaratáshoz
Új, közfoglalkozatási mintaprojektben is vágják a nádat a Balatonon, de mivel a tó az enyhe tél miatt nem valószínű, hogy befagy, várhatóan nem sikerül teljes egészében learatni a tervezett mennyiséget - közölte Csonki István, a Közép-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetője az MTI-vel.
A Margitszigeten tart ma szentmisét Erdő Péter
A Szent Margit emléknapja lakalmából tartott szentmisére több száz zarándokot várnak.
Cicerótól Táblácskáig - Elfogadott és elutasított keresztnevek
Több tucat névadási javaslat érkezik havonta a Magyar Tudományos Akadémiához. A MTA testülete folyamatosan frissíti a listát, de minden névjavaslatot természetesen nem fogad el.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.
A Rákóczi Szövetség felhívta a figyelmet, hogy az unió összes országában alá lehet írni az őshonos kisebbségvédelmi kezdeményezést.
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki.
PADMA – cél a világ élvonala
A világ élvonalához tartozó szellemi központ alapjait hozta létre a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány (PADMA) 2017-ben a Neumann János Egyetemen. Elkezdődött az ország legmodernebb campusának építése, létrejött a Gazdaságtudományi Kar, elkezdte munkáját Kecskeméten az ország egyik legszínvonalasabb oktatói gárdája. Az eseménydús időszakról a PADMA igazgatójával, György Lászlóval készített interjút a Hírös.hu
Több centi hó is eshet vasárnap
A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap -1 és +4 fok között várható.
Kárpát-medencei együttműködés a borvidékek és a borkultúra fejlesztéséért
Magyarországi és határon túli magyar borászok erősítették meg együttműködési szándékukat szombaton.
2018. január 21. vasárnap, Ágnes napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg